22 september 2013 ~ 0 Comments

Det stora glasberget

Fastighetsskötaren kom förra veckan och frågade om det var något jag ville ha hjälp med i trädgården i Nissebo (vilken service! Det är annat än Väsbyhem det!)
Jag hade tidigare den veckan stått och fundera på varför de klippt gräsmattan så konstigt och liksom sparat en del av det som kändes som det borde ha varit gräsmatta för att få symmetri i trädgården. Där var det bara vildvuxet och inget gräs. Så jag sa att ja har du lust att röja bort det där så jag slipper att handgräva det hela vore det guld värt för där vill jag så gräsmatta och lägga till lite fler fruktträd (de kommer då i linje med äppelträdet och bigarråträdet).

Sagt och gjort han gör det jag bett om (trevlig man må jag säga ;-) ) MEN svaret kom varför de sparat den biten. För det som kom fram var glas glas och åter glas. Det visade sig att det stått ett stort växthus där som haft ett aggregat vid sig som börjat att brinna. Det är glas överallt blandat med betongfundament, stora stenar, kolrester, förvridna metallstänger etc.

Det som skulle bli enkelt att åtgärda ser nu bara ut som kaos. Jag skonar er från bild.
Jag hamnade väldigt bokstavligt på glasberget. Vem vet om det var det som ledde till det jag nyss suttit och gjort.

Jag har skapat mig en profil på match.com Ja jag VET något av det mest idiotiska jag har gjort. Inte blev det bättre av att man inte fick kryssa för så många alternativ man ville av intressen och bara tanken på att skriva en idiotisk ytlig profil om mig själv fick mig att enbart bara länka hit till min hemsida.
Sen började jag då kolla in det manliga utbudet. Jodå flera föll mig helt klart i smaken utseendemässigt. Men så kommer vi då till dessa idiottexter. Ja jag vet inte om jag ska skratta eller gråta för där någonstans insåg jag att hur in i fridens liljor ska jag kunna hitta en likadan knäppgök som jag själv?

Om nu några av de som slussats hit från Match.com läser detta lär jag skrämma bort varenda en. Men jag tror att jag inte behöver bekymra mig för de lär inte läsa igenom all den text jag skriver ändå. OM det finns någon så bugar jag mig! Tyvärr är mina erfarenheter från nätet att folk inte ens orkar läsa några rader kort profiltext ens innan de skickar iväg idiotiska mess med frågor som, ja jag finner inte ord.

*Jag har under åren som gått på nätet fått frågan om jag vill ha en slav som naken stryker mina kläder (är jag tillsammans med någon och han känner för att stryka mina kläder naken så helt ok, men inte en främling som gör detsamma)

*Jag har fått förfrågan om jag vill bli ikläden bubbelplast (ja skulle min partner fråga om det så skulle vi säkert kunna ha åtminstone en makalöst rolig stund. Sexigt?…inte för min smak)

Ja listan kan göras lång och hur grov som helst. För att inte tala om alla de bilder jag fått på mäns könsorgan. Är det deras fullaste allvar att jag skulle bli kåt och vilja träffa dom för att jag sett deras kuk? Då är allt hopp för den manliga delen av mänskligheten ute anser jag.

Nu är det dags för paus i skrivandet. Det får bli denna sketch (jag älskar brittisk humor!) Jag kan inte låta bli att skratta varje gång jag ser den!

Nä nu sammanfattar jag resten…
Katten går med tratt på huvudet och är galet sur och har tofsig päls och ser både bedrövlig och bedrövad ut. Samt behandlas enligt gammalt Egyptiskt recept.
Jag har plockat bort hårförlängningen till min stora förtvivlan då pengarna tryter (jag hoppas det har rett upp sig till nästa sommar så jag kan få vara långhårig då igen)
MEN jag hoppas att jag inte är som Simpson (nä jag syftar nu inte på den gula öldrickande Tvfiguren). Min styrka sitter inte i mitt hår. Inte heller i musklerna har jag konstaterat efter grävandet på mitt glasberg vilket resulterade i galen träningsvärk i högra axeln. Nä min styrka sitter i annat. Den som har intresset kanske upptäcker den.

3037488e_o

Korthårig

 

Tillägg. Ser nu att för att läsa mail/firtar och skicka mail på Match.com så kostar det pengar. Men mina pengar kan ni fetglömma! Ni hade ändå inte hittat en matchning ändå. Skulle någon förvirrat sig hit till denna text så går det bra att messa mig här istället där jag kan läsa det hela utan problem.

 

 

Share

Leave a Reply

*