25 januari 2014 ~ 0 Comments

Gym

Nu är snart första månaden avklarad på detta år.

Jag är alltid lika fascinerad av hur saker kan plötsligt förändras i ens liv. Det dyker liksom bara upp saker man inte hade en tanke på. I mitt fall just nu så gick jag och plötsligt skaffade mig ett kort på simhall/gym. Det var inte alls något jag hade planerat för och jag tillhör inte heller kategorin som har massa nyårslöften för mig. Dessutom har jag inga planer på att gå ner i vikt heller. Däremot kände jag att nä, nu måste jag ta itu med slöheten. Hade väl vaga tankar om att det blir väl som det brukar. Jag går dit två gånger och sen kommer jag mig inte för mer. För jag behöver nämligen någon som sparkar dit mig. Vilket jag har nu och plötsligt i två veckors tid har jag stått på gymmet kl 7 på morgonen. Tränar 4 dagar i veckan (ja hm åtminstone de hela 2 veckor jag nu ägnat mig åt detta) 3 dagar ägnas åt gymmet och den 4e simmar jag.

Det är ju bara så himla roligt! Kan till viss del bero på gymsällskapet. Men jag behöver en eldsjäl som får dit mig! Fördelen med att träna på morgonen är också att då tränar det bara pensionärer och då kan ju jag få känna mig så himla ung och läcker *skratt* Visserligen slås min läckerhet ut utav min grymt snygga träningspartner. Men god tvåa är jag i allafall hahaha!
Men jösses vad klen jag är. Det märks verkligen att jag inte tränat aktivt sen innan jag fick barnen då jag och exmaken fullkomligt bodde på gymmet. Men det var 21 år sen (hur kan det vara möjligt då jag bara är ”29” *fniss*)

Däremot undrar jag om det var så smart av mig att försöka visa upp min intelligentaste, snyggaste sida genom att försöka göra det på gymmet? Där jag mest flåsar, ser slut ut, har morgonpåsar under ögonen samt är svettig, osminkad och håret i en tofs. Svårt att göra succe´och få fram hur makalöst fantastisk jag är egentligen ;-)
Tack och lov tror jag inte det ser ut såhär då jag tränar:

gym

Träningspartnern hade på förslag kring före och efter bilder. Då vi har våra snygga Beach 2014 kroppar klara. Jag tror inte riktigt att jag ens kommer att ha den klar till Beach 2020 men men…En av oss är ju redan klar för beachen och det får väl duga eller hur? Där jag solar solar jag ju ändå ensam och näck och ingen mer än hunden ser mig. Så jag kan inbilla mig hur mycket som helst att jag har beach 2014 kropp till sommaren! Mycket praktiskt!
Hur som haver tror jag inte att man lär se ett uns skillnad på de bilderna av mig. Men jag lovar att lägga upp dom om jag får till dom.
Jag har dock ett dilemma. Senaste åren har jag fått lite mage, men det har också gett mig snyggare tuttar (jag har alltså gått upp i vikt). Om jag ska ha bort magen, försvinner de snygga tuttarna. Hmmmm tänk om man kunde välja vad man vill få bort och vad man vill behålla.

Jag är dock piggare än jag varit på mycket länge. Om det sen beror på träningen eller har andra orsaker det låter jag vara osagt.
Däremot har jag en träningsvärk i hela kroppen så jag känner mig totalt manglad

Visserligen är jag piggare, däremot ännu mer förvirrad än vanligt och har de senaste veckorna hunnit glömma handskar på gymmet, biobiljett på bions toa (innan bion börjat) samt plåboken på en affär. Säkert mer saker, men det har jag i förvirringen glömt. Jag kan skylla på nattjobbet här, men tror det har andra orsaker dock.
Men alltid får jag tillbaka sakerna. Det finns hopp för mänskligheten! Tänk att alla bara tar hand om mina saker och jag får tillbaka dom av dessa vänliga människor. Det ger en hopp.

Ja det ska bli spännande och se vart detta nya liv nu för mig. Jag brukar alltid se livet som att jag är ute och går i en skog. Med stora breda stigar, smala krokiga stigar där hinder/träd ramlat ner. Mörka ogenomträngliga stigar. De flesta nedfallna träd/stora gropar går att ta sig  över, även om man ibland får slita så tårarna sprutar men ibland som jag förra året fick känna av så måste man inse det inte går att ta sig över det hela utan man får helt enkelt hitta en ny stig. Nu har jag hittat denna nya stig och jag tycker hittills den ser riktigt blomstrande ut. Så jag traskar glatt på. Jag kanske åtminstone kan få lite muskler, mindre ryggont och bättre kondis på köpet. Vem vet, kanske något annat helt fantastiskt också.

Kram på er alla!

 

 

Share

Leave a Reply

*