06 juni 2014 ~ 0 Comments

Sommar sommar sommar!!!

Sommaren är här!!!! Äntligen!!! Bästa tiden på året är när syrener och och liljekonvaljerna blommar! Det är ju nu det!!
Jag har förlängt min syrenhäck för att få det mer som en liten berså. Fast det lär dröja några år. Vill helst ha allt klart nu! Men det är svettigt värre då min gräsmatta består av 2 cm jord och sen sten grus glas sten grus glas. Vid ett ställe jag grävde, grävde jag upp ett HELT dricksglas från Arla. Inte en flisa har gått ur glaset fast det låg nergrävt.
Jag hittar konstiga rostiga spikar och ett långt rostigt sågblad. Lika spännande varje gång jag gräver!

Gräsmattan växer trots detta så den håller på att växa mig över huvudet. Jag gör inget annat än klipper den tycker jag! Samt bråkar med gräsklipparen.
Idag råkade jag köra lite för nära en av mina stubbar och det tyckte inte invånarna där om. Myrorna i stubben blev skitsura. De fick vibrationsskador.

De gick sen runt med stora plakat (de slet av mig kameran så tyvärr finns inga bilder, ni får ta den tecknade versionen)
På plakaten stod det: ”Vi kräver stabilare byggnad” ”Vi kräver att grannen flyttar hon för så mycket oväsen”
På något stod det ”Mer makt åt pissmyrorna våra befriare”

1908017_10152105376382102_3028373903255100576_n

Läste i en statusuppdatering på Facebook från en som på fullaste allvar  tror att en feminist är någon form av hemsk avart av kvinna som inte kan få en man och i såfall inte en ”riktig” man. Vilket då skulle vara en Alfahanne vilket anar jag (alltså min tolkning) denna menar en man full av muskler som med några ugh ugh dunkar på kvinnan hårt i sängen samt talar om vart skåpet ska stå och jädrar om kärringen inte lyder  ;-)

Ja jösses vad säger man? Skratta eller gråta? Jag skrattade så tårarna rann. Jag anser mig då vara feminist så det sjunger om det!
Här finns 33 bra anledningar om ni ens funderat på saken www.trettiotreanledningar.com

Sen kommer vi då till ordet Alfahanne. Vad är en Alfahanne? Detta är Wikipedias förklaring. Det handlar då som vi ser om VARGAR och inte människor! När vi pratar om människor behövs mer hjärna än muskler. Att vara en stark krigare innebär inte heller att man måste ha massa muskler. Det handlar om teknik!
Jag antar att personen som skrev ordet menade att vara Alfahanne= att vara en riktig man!

Vad innebär det då att vara en riktig man. En riktig man för mig är den som finns där som trygghet. Den som tar hand om sin familj. Den som är lojal och verkligen respekterar de sina (ja även andra också) Stark mentalt och fysiskt (återigen det behövs inga muskelberg för att vara det) En som kan både leda och låta sig ledas. Men också kan bejaka sina mjukare sidor.


Så kommer vi då till sexet. Där gillar ju alla olika saker helt klart. Men inget är mer manligt än något annat! Riktigt bra sex sitter inte i huruvida hårt man dunkar på, eller hur bra man kysser utan riktigt bra sex anser jag sitta i huvudet. Något som sker då två individer möts i en fantastisk stund med underbar klimax (oavsett om det innebär bdsmsex, tantrasex, vaniljsex eller vad man nu gillar) så man bara ligger flämtande efteråt och undrar vad som hände. Ett bara jättestort WOW liksom.

Manlighet sitter verkligen inte heller i storleken på organet! Min erfarenhet säger (även om det självklart finns undantag) att ju större, ju sämre sex då de ofta tror att storleken räcker hela vägen. Medan de med små, till och med minimala har lärt sig att arbeta mer med hela kropp och själ, vilket ger klart bättre sex! Det handlar om vad man gör tillsammans! Släpp loss hämningarna och njut!

c6886be9fa28aaf54b4bb05977e6056c

Ta hand om varandra med ömhet respekt och massa glädje och humor!!! Ha en underbar sommar!!!

Share

Leave a Reply

*