17 juli 2017 ~ 0 Comments

Kattungar och andra projekt

Nu är vi som jag nämnt tidigare inne på tredje omgången kattungar. 3 honor och en röd hane blev det denna gång.
Här är några bilder. De är snart 2 veckor gamla.
Mer information och bilder finns i gruppen jag startat tidigare på Facebook som heter ”Kattungar” Välkommen att gå med där.

 

 

Jag har dessutom äntligen tagit Jägarexamen. Har haft det på min ”Bucketlist” sen jag var i tidiga 20-års åldern, men det har inte blivit av förrän nu. Tyvärr är ekonomin så mager så dyra inköp till vapen blir det inte. Sen vet ni min förkärlek till gamla vapen och det har gjort att första bössan (licensen är inte klar ännu) blir en Gammal Husqvarna m52 från 1918 med utanpåliggande hanar.
Vill ni ha lite vapenhistoria och bilder finns mer information här
https://www.jaktojagare.se/kategorier/vapen-och-utrustning/husqvarnas-hanbossor/

Jag har dessutom fått bli ägare till en liten eka. En Crescent. Båten fick jag gratis, men min älskade Niklas betalade motorn. Den behöver kärlek och omtanke (båten alltså) så just nu står den bakom min lada. Jag ska så sakteliga ta tag i att se vad som ska göras, men då min budget är nästan obefintlig så kommer att ta sin lilla tid och det blir så enkla saker som möjligt. Det kommer att komma upp mer information framöver under den nya fliken PROJEKT som jag skapat. Då jag har flera projekt konstant.

Jag håller dessutom på med projekt brevlåda samt projekt växthus. Mer information och bilder kommer.

Njut av sommaren! Vi ses väl på Skokloster! Som vanligt står jag vid Svartkrutsskyttet! (klicka på bilden för mer info)

Share

Leave a Reply

*