03 februari 2013 ~ 0 Comments

Tiden går

Tiden går alldeles för snabbt ibland. Jag hinner inte riktigt med.
Det är så mycket jag vill få gjort just nu.

Tyvärr är orken lite sådär då jag nu är inne på min andra penicillinkur. Den första höll mig besvärsfri en hel vecka! Tjohoo, eller…

Fåglarna har börjat att kvittra på morgnarna då jag åker hem från mitt arbete och det ger mig hoppet åter att det blir vår snart.
Jag är verkligen ingen vintermänniska. Jag hade inte klarat min kalla lägenhet detta år om jag inte haft två galet underbara systrar som gav mig en värmefilt i julklapp!

Jag blickar framåt och har börjat att planera saker med Nordic Knights och sommarens spel. Det är mycket att tänka på. Men det är oerhört roligt och jag lägger så gärna ner min tid på detta.

Känner mig lycklig och glad över att jag har ett så fantastiskt rikt liv med underbara vänner och syskon som betyder så oerhört mycket för mig.
Tyvärr är jag enormt dålig på att uttrycka detta verbalt. Jag försöker att visa det i handling istället.

Jag har köpt två par nya stövlar (man kan aldrig ha för många ;-)
Planerar dessutom klädsel inför nästa Dekadancefest i Mars. Temat är Glowstick Neon and Blood Funderar på en sköterska i rejvstuk?

Tyvärr har jag ännu inte fått hårddisken med alla mina bilder så jag kan ännu inte uppgradera mina gallerier. Hav tålamod!! Det kommer!

Share

Leave a Reply

*