18 mars 2014 ~ 0 Comments

Livet går vidare

Som vanligt går tiden alldeles för snabbt och det var ett bra tag sen jag skrev här.

Livet går vidare och med det känner jag att allt har sin tid och charm. Jag har nu om ni märker det ändrat om lite bilder och tagit bort ett galleri på mig själv samt satt in lite nya bilder i huvudbilden på hemsidan.

Jag har haft många härliga år framför kameran. När jag tänker tillbaka på alla knasiga knäppheter vi genom årens lopp hamnade i och skapade så får de mig att le stort. Tyvärr lyckades fotografen förstöra en av de roligaste stunderna jag haft (glömde filmen i framkallningsvätskan) som innefattar mig och 4 kompisar i en sjukhuskulvert med en bårvagn! Har nog aldrig skrattat så mycket som den natten. Men även om bilderna aldrig lyckades framkallas (det kanske var tur det haha) så har jag minnet kvar!
Många underbara skratt har det blivit. Men som sagt allt har sin tid. Numera står jag bakom kameran. Visst kan ”tant” hamna på bild ibland. Men då blir det mest vardagsbilder med mobilen. Vilket går att se på mitt fortlöpande Instagram i högerspalten.

Åren går och jag trivs alltmer att faktiskt säkert i mångas ögon vara jättetråkig. Men jag njuter av livet! För mig är det att njuta av livet då solen skiner och jag får stå med fingrarna i en rabatt. Att få gå långa promenader med vovven och appropå det, jag har ju världens roligaste katt. Hon följer med på promenaden med hunden. Hon håller behörigt avstånd, men hela tiden kommer hon en 50 meter bakom mig och vovven, hur långt in i skogen vi än går.
Att jag gillar att baka har väl inte undgått någon med tanke på de Instagrambilder jag lägger upp.
Har sista tiden börjat baka piroger. De smakar gudomligt, jag har hittat på en egen tacospirog. Men de blir ju så fula. Jag har testat att göra helt för hand. Jag har testat att använda olika cirklar som mallar. Men de håller inte ihop och de blir jättefula. Väldigt goda visserligen.
Nu har jag gett upp och har införskaffat mig i en pirog/dumplingssats. Är bara rädd att de blir för små.
Jag har sett Gordon Ramsay göra dumplings så många gånger, men ännu ej testat själv, så nu ska jag testa att göra det också.
Bara för att han nu nämndes måste jag ju bara lägga upp en bild på Gordon, denna makalöst sexiga man!

Jag trivs ju rätt gött med livet även om det inte händer så mycket. Väntar mest på att våren ska komma nu så att jag får börja försöka att få ordning på gräsmattan som är helt uppriven efter installation av fiberbredband. Sista biten är inte inkopplad än, men snart så!

Men nog vore det trevligt att få dela livet med någon. Någon att få pyssla om som  är det bästa jag vet.
Men att hitta någon med den livssyn jag har tillsammans med min nog rätt konservativa syn på förhållande är i stort sett omöjligt. För när jag väl hittar så visar det sig att antingen hade den andra inte alls samma syn på förhållande som jag har eller så faller han inte för min makalösa charm, skratt. Jag  är väl för tråkig… ful…töntig…barnslig…knäpp eller eller nå´t  ;-)

Det är synd att man inte ser samma möjligheter och känner likadant då man träffar någon.

Tack mina  närmsta vänner för att ni finns och tack och lov för att jag har katten, hunden och mina älskade barn! =)

Mina barn ska slippa hamna på bild på min blogg så det får bli katten och hunden som njuter av den lilla solen som var förra veckan!

Jag tränar nu 5 dagar i veckan varav en av dessa simmar jag.
Men detta har lett till ett problem och det är min rygg. Den har tackat för kaffet och jag har ställt mig den egna diagnosen Falsk ischias och eller Piriformissyndrom.
Så nu kan jag inte ta i alls lika mycket som jag skulle vilja med benen och baken (som är just det jag verkligen vill få ordning på), för det är då smärtan blir som värst. Så nu får jag köra jättelätta övningar (svär) med benen och stretcha stretcha stretcha. Försöker att stretcha igenom rygg och baksida ben och bak minst två gånger per dag.

 gym-cat

Jag har inte tantat till mig helt ännu så i måndags så testade jag Poledance för första gången på North Pole studio. Ja ni läste rätt! Jag, som är den klumpigaste som finns. Tänk er en full elefant åla sig runt en stolpe så har ni nog bilden klar för er (nä tack och lov togs inga bilder!) Jag hade riktigt skoj och imponeras ännu mer när jag kände hur enormt svårt det var. Det användes muskler jag inte ens visste fanns. Så dagen efter var jag full i blåmärken och hade enorm träningsvärk i bl.a i magen! Man skulle ha en sån där stolpe hemma. Vilka lysande muskler jag skulle få då!
Det var bara ett provapå pass och inget jag tänker fortsätta med dock. Det räcker med skyttet, gymmet och tornerspel. Måste få njuta av mitt älskade hem också i lugn och ro.

Här en liten filmsnutt med den stackars instruktören som skulle få mig att fatta. Hon hade grymma tricepsmuskler!

pole

Emma Fryklöf SM 2013

Tjohej på er alla glada människor! Ta hand om varandra och njut av livet!

Share

Leave a Reply

*